STIŽU VESTI IZ GRČKE: Crvena zvezda rešava pitanje centra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 17:39

STIŽU VESTI IZ GRČKE: Crvena zvezda rešava pitanje centra (FOTO)

Uskoro i potpisivanje ugovora.

Crvena zvezda je u poslednjih nekoliko dana dovela već trojicu igrača u sklopu formiranja tima za narednu sezonu, a posle Lendrija Nnoka, Džordana Tejlora i Korija Voldena postavlja se i pitanje pojačanja na poziciji centra. Nnoko je petica, ali svakako da neće biti jedini na toj poziciji u timu.

Kako javlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grčki sajt ''SDNA'' čini se da će Crvena zvezda pitanje još jednog centra rešiti zadržavanjem Vladimira Štimca i naredne sezone, a dve strane su i blizu potpisivanja ugovora. Štimac je prole sezone po treći put obukao crveno-bli dres i odmah podigao nivo Zvezdine igre sa prosečno 11 poena i šest skokova po utakmici, a novi trener tima sa Malog Kalemegdana Saša Obradović ima visoko mišljenje o njegovim kvalitetima.

Štima je osim igranja u Zvezdi u tri navrata, bio član Žalgirisa, Nimburka, Ventspisla, Eskišehir, Banvit, Malagu, Bajern, Estudijantes, Bešiktaš, Efes, Turk Telekom i Fenerbahče.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.