STANKOVIĆ MORA DA PRESEČE: Grci ga neće, da li TREBA Zvezdi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 10:56

STANKOVIĆ MORA DA PRESEČE: Grci ga neće, da li TREBA Zvezdi (FOTO)

Opalo interesovanje.

Imao je Mateo Garsija ponudu Olimpijakosa kad je odlučio da dođe u Crvenu zvezdu, sa Marakane su pričali i da je zimus grčki klub imao predlog da ga kupi po višemilionskom obeštećenju. Međutim, interesovanje Pirejaca za Argentinca više ne postoji.

Garsija je u prošloj sezoni za Aris postigao deset golova u šampionatu Grčke i igrao savim dobro što je zainteresovalo čelnike srpskog šampiona i nateralo ih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga dovedu na Marakanu.

Kad je u avgustu Mateo Garsija potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, nazdravili su u klupskim kancelarijama. Izvojevana je pobeda nad Olimpijakosom za igrača, što se ubrzo isplatilo u Bernu protiv Jang Bojsa. Malo ko je tad verovao da će to biti gotovo sve što će brzonogi Argentinac pokazati navijačima crveno-belih.

Šta će biti sa Mateom, zna samo Dejan Stanković. Da li računa na njega ili ne u budućnosti, znaće se veoma brzo.

Garsija je potpisao višegodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saradnja sa srpskim šampionom oročena je do kraja juna 2023.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.