SPEKTAKL NA MIKONOSU: Mega u Grčkoj protiv sinova Lebrona Džejmsa i Denisa Rodmana

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 21:43

SPEKTAKL NA MIKONOSU: Mega u Grčkoj protiv sinova Lebrona Džejmsa i Denisa Rodmana

Mečevi protiv Univerziteta Južna Kalifornija na programu 9. i 11.avgusta.

Kao što je bio slučaj u prethodnih nekoliko godina, košarkaši Mege će i ovog leta odmeriti snage sa ekipama američkih univerziteta.

Ovog leta Mega će igrati protiv Univerziteta Južna Kalifornija, a mečevi su na programu 9. i 11. avgusta u Grčkoj, na ostrvu Mikonos. Ono što je zanimiljivo je da će naredne sezone za Južnu Kaliforniju igrati Broni Džejms i Di Džej Rodman, sinovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA legendi Lebrona Džejmsa i Denisa Rodmana.

Interesovanje za mečeve Mege i popularnih Trojanaca u SAD je veliko, što je i razumljivo pošto će to biti prvi meč Bronija Džejmsa za Južnu Kaliforniju.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca
Pogledaj vesti o: Grčka,   Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mega protiv sinova Lebrona i Rodmana

Izvor: B92, 01.Jun.2023, 13:52

Košarkaši Mege će i ovog leta igrati protiv košarkaša sa američkih univerziteta...Tim Marka Baraća je a 9 i 11. avgust na grčkom Mikonosu odigrati dva meča protiv Univerziteta Južna Karolina...Ovogodišnji protivnik je izuzetno atraktivan, imajući u vidu da se Univerzitet Južna Kalifornija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.