SL - Prijović zatajio, PAOK zaustavljen u Atini (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Prijović zatajio, PAOK zaustavljen u Atini (video)

Jedan manje klub na spisku stoprocentnih u evropskim šampionatima.

Solunski PAOK bio je do danas jedan od samo nekoliko evropskih klubova sa stoprocentnim učinkom.

Vicešampion Grčke gostovao je danas u atinskom predgrađu Peristeriju gde ga je u derbiju 9. kola grčke Super lige ugostila ekipa Atromitosa.

Dva neporažena tima remizirala su rezultatom 1:1 (0:1) tako da je i nakon devetog kola razlika između lidera i drugoplasiranog ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ista.

Goste je u vođstvo doveo Hose Anhel Krespo, pet minuta pre odlaska na odmor, ali je Atromitos u 73. minutu Mađar Roland Ugrai poravnao na 1:1 i postavio konačan rezultat meča.

Najbolji strelac PAOK-a Aleksandar Prijović odigrao je čitav meč ali nije uspeo da stigne do novog gola u crno-belom dresu vicešampiona Grčke.

PAOK je tako upisao prvi remi u novoj sezoni i više nije u grupi evropskih klubova sa maksimalnim učinkom (PSŽ i PSV Ajndhoven).


Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BL - "Bikovi" protutnjali prestonicom

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018

Fudbaleri Red Bul Lajpciga ubedljivo su slavili na gostovanju Herti. Timo Verner junak meča, Grujić i dalje van protokola...Utakmica desetog kola nemačke Bundeslige između Herte i Red Bul Lajpciga završena je ubedljivom pobedom gostujućeg tima...Ekipa Lajpciga slavila je rezultatom 3:0 (1:0) u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.