Izvor: Blic, 04.Jan.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SATANISTIČKI OBRED? Turisti pronađeni mrtvi na grčkom ostrvu

Dvoje turista pronađeni su mrtvi u Grčkoj tokom novogodišnje noći, a prema prvim podacima zvaničnici veruju da su ubijeni tokom nekog satanističkog obreda, piše "Raša tudej".

Telo Bugarke Lilie Botuseve (23), koju je porodica prošlog juna prijavila kao nestalu, pored tela Nemca (30), čiji identitet nije poznat medijima, tokom novogodišnje noći našao je vlasnik kuće u kojoj su iznajmljivali sobu. Smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se da su u tom selu na Kefaloniji boravili od 26. decembra.

Noževi, sveće i pentagram pronađeni su na licu mesta, a upravo to je i navelo policiju da pomisli da su njih dvoje učestvovali u nekom satanističkom obredu.

Islednik Angeliki Tsiola naveo je u izveštaju da je žena umrla od posekotina načinjenih sečivom, a onda je muškarac, navodno, sebe ubo u srce dok je bio u kadi.

Botusevu je porodica prijavila kao nestalu u junu, ali je istraga obustavljena kada je ona kontaktirala zvaničnike i obavestila ih da je u Nemačkoj, piše "Raša tudej".

Par je do Grčke stigao automobilom lažnih registarskih oznaka koji je muškarac iznajmio u Nemačkoj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) NAĐENA MRTVA UZ SVEĆE I PENTAGRAM: Ovo je Bugarka koja se ubila u novogodišnjoj noći u jezivom SATANISTIČKOM ritualu!

Izvor: Kurir, 05.Jan.2018, 12:25

Dvoje mlađih turista pronađeni su mrtvi u jednom motelu u Grčkoj, a slučaj se vodi kao dvostruko samoubistvo tokom satanističkog rituala, saopštila je lokalna policija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.