Rukometašice od četvrtka na pripremama u Beogradu

Izvor: Blic, 14.Maj.2012, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice od četvrtka na pripremama u Beogradu

Selektor ženske rukometne reprezentacije Saša Bošković pozvao je igračice za kontrolnu utakmicu sa Holandijom, kako bi se što bolje pripremile za mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, sa Grčkom i Portugalom.

Pozvane su uglavnom reprezentativke koje igraju u klubovima u inostranstvu, dok će se domaće rukometašice priključiti kada se završi Kup Srbije.

Na spisku su:

golmani: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kristina Georgijev, Jelena Živković, levo krilo: Svetlana Ognjenović, levi bekovi: Sanja Damnjanović, Biljana Filipović, Olivera Stojković, srednji bekovi: Andrea lekić, Kristina Liščević, Nina Ribičić desni bekovi: Jelena Popović, Dijana Števin.

Igračice će se okupiti u četvrtak u 13.00 u hotelu "Slodes" u Beogradu.

Utakmice za plasman na EP igraće se 30. maja protiv Grčke i 2. juna protiv Potugala, dok je prijateljski meč sa Holandijom 22. maja u Arnhemu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.