Roma se baš osramotila, sakrili Totija!

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma se baš osramotila, "sakrili" Totija!

Baš nepoštovanje, ali i želja da se izbegne sud navijača...

Posle dužeg vremena videli smo Frančeska Totija na jednom meču Rome. Bio je gost predsednika italijanskog Olimpijskog Komiteta, Đovanija Malaga, došao je malo pre meča, ložu napustio par minuta pre kraja.

Dugo nije gledao Romu, na Olimpiku je bio u duelu Italije i Grčke, a primetno je da je juče sedeo daleko od čelnika Rome sa kojima se nije ni pozdravio.

Najveća legenda Rimljana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je otišao iz kluba, navijači su jasno uz njega, na svakoj utakmici se čuju povike na upravu i prozivke na račun predsednika Palote.

Ali, kako se saznaje, Roma je uspela da sakrije da je Toti na "Olimpiku". Iz kluba su video režiji dali striktno uputstvo da ne prikažu bivšeg kapitena na velikom ekranu na stadionu, jer jasno da bi to izazvalo ovacije, ali i uvrede na račun sadašnje uprave.

Slično je uradio Inter prošle sezone sa Ikardijem koji je bio van tima, ali iz drugog razloga, da ga sačuvaju od uvreda sa severne tribine stadiona "Meaca".
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.