Prijavljen nestanak sina Mije Kulića

Izvor: juGmedia, 27.Avg.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavljen nestanak sina Mije Kulića

Tridesetjednogodišnji Leskovčanin Dado Kulić Mihajlović nestao je pre dva dana u Grčkoj, a za njim trenutno traga i srpska i grčka policija, potvrđeno je juGmedii.

Ovaj Leskovčanin, inače sin poznatog novinara i zabavljača Mije Kulića, poslednji put je ostvario kontakt sa majkom u subotu 25. avgusta  i od tada mu se gubi svaki trag.

Više se nije javljao na telefon, nije odgovarao na poruke, nema ga na društvenim mrežama i gubi mu se svaki trag. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Danas smo nestanak morali da prijavimo policiji, a oni će po službenoj dužnosti prijaviti konzulatu Srbije u Solunu”, kazao nam je Dadov otac.

Po rečima Mije Kulića, Dado je putovao sam, privatno, bez agencije: avionom od Budimpešte do Rodosa, sa Rodosa do Krita, sa Krita do Soluna, a poslednjih 10 dana proveo je u Agia Triadi nedaleko od Soluna. Poslednji put se javio majci u subotu, u 12:12 časova, sa pumpe u mestu Perea kod Soluna i rekao kako nema više novca kod sebe. Prijatelj porodice koji zna grčki pozvao je pumpu i rekli su da se sećaju mladića koji je zamolilo za telefon, ali ništa više od toga ne znaju.

Poslednji put Dado je bio dostupan putem mobilnog telefona u subotu u 15:16 h. Od tada se nikome više nije javljao: ni prijateljima, ni rodbini ni na društvenim mrežama”, navodi Mija.

Mladić je, nekoliko dana ranije na Fejsbuku ostavljao statuse o tome “kako je pronašao Boga i postao božije dete”, ali roditelji sumnjaju da se zamonašio.

Poznajem svog sina. On bi nam javio da se odlučio za takav korak u životu i ne bi dozvolio da se brinemo. Ne bi samo nestao bez traga”, zaključuje Mija Kuilić.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o mladiću molimo vas da pozovete  najbližu policijsku stanicu.

Darko Kulić pronađen je živ i zdrav u grčkom mestu Agia Triadi, samo sat vremena nakon objave lokalnih medija i pojedinih stranica na društvenim mrežama.

Njega je pronašla grčka policija.

Dado nije učinio nikakvo kriminalno delo, živ je (što je najvažnije u ovoj situaciji), pružena mu je pomoć i iskreno verujemo da će uskoro biti dobro“, navodi se na Fejsbuk stranici Grčkainfo.com

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Mladić iz Srbije nestao u Grčkoj

Izvor: B92, 27.Avg.2018

Mladić iz Srbije, 31-godišnji Dado Kulić Mihajlović iz Leskovca, nestao je u subotu u Grčkoj, rekao je njegov otac...Otac mladića obratio se administratorima stranica na Fejsbuku na kojima se objavljuju informacije u vezi sa letovanjem u Grčkoj i zamolio za pomoć...Kako je rekao, mladić je putovao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.