Požar na grčkom trajektu ugašen posle tri dana

Izvor: Beta, 01.Sep.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na grčkom trajektu ugašen posle tri dana

Požar na trajektu od kopnenog dela Grčke do ostrva Krit ugašen je danas, trećeg dana od kako je izbio, saopštile su grčke vlasti.Trajekt je u trenutku izbijanja požara u sredu ujutru bio udaljen 70 kilometara od luke Pirej, ali je uspeo da stigne do nje i uprkos gustom dimu niko od 875 putnika i 141 člana posade nije bio povredjen.Portparol grčke obalske straže rekao je za Asošiejted pres da su vozila danas evakuisana s trajekta i da za sada nije poznato koliko njih je oštećeno.Požar je izbio u delu trajekta gde je bilo parkirano 80 autobusa i kamiona i 152 automobila i motora.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GR: Požar na trajektu ugašen nakon tri dana

Izvor: B92, 01.Sep.2018

Atina -- Požar na trajektu koji povezuje grčko kopno sa ostrvom Krit ugašen je tek danas, tri dana po izbijanju vatre, saopštili su grčki zvaničnici...Požar je izbio u sredu ujutro na trajektu, koji je u tom trenutku bio udaljen 70 kilometara od luke Pirej, svog krajnjeg odredišta, prenela je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.