Plivači sa invaliditetom doneli 14 medalja iz Grčke

Izvor: JUGpress.com, 30.Apr.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivači sa invaliditetom doneli 14 medalja iz Grčke

NIŠ

Plivači plivačkog akademskog kluba osoba sa invaliditetom  „Delfin“ i sportsko rekreativnog udruženja „Nais“ iz  Niša ii Grčke su se vratili su se sa 14 osvojenih medalja osvojenih na Plivačkom mitingu koji je održan u grčkom mestu Ptoleamidi.

Na ovom takmičenju učestvovalo je preko 200 plivača iz Grčke, Turske i Srbije.

Plivač „Delfina“ Nebojša Miletić osvojio  je tri zlatne medalje, Nemanja Tadić jednu zlatnu  i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dve srebrne a Nikola Ljubisavljević dve srebrne i jednu bronzanu medalju.

Nikola Jovanović , plivač „Naisa“ iz Grčke se vratio sa zlatnom, Mladen Petković sa tri srebrne a Aadrijana Conić sa jednom srebrnom medaljom.

Ovo nije prvi put da se sa takmićenja plivača sa invaliditetom niški plivači vraćaju sa medaljama, ali ovog puta taj uspeh bio je veoma zapažen –„Delfiini“ su osvojili devet a“ plivači „Naisa“ pet medalja.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.