Pet vagona grčkog voza iskočilo iz šina

Izvor: B92, 13.Maj.2017, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet vagona grčkog voza iskočilo iz šina

Najmanje deset osoba je povređeno kada je putnički voz iskočio iz šina na severu Grčke, saopštio je zvaničnik vatrogasne službe.

U vagonu koji je iskočio iz šina se nalazilo stotinak ljudi koji su putovali iz Atine za Solun, javila je grčka agencija ANA, dodajući da ima povređenih.

Drugi mediji su javili da je iz šina iskliznulo pet vagona u blizini grada Adendro, oko 37 kilometara od Soluna, prenosi Rojters.

Na licu mesta nalazi se 12 vatrogasnih kola, navodi agencija.

Zvaničnik policije izjavio je da uzrok nesreće još nije poznat.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putnički voz iskliznuo iz šina, dve osobe poginule

Izvor: Večernje novosti, 14.Maj.2017, 00:26

Najmanje četiri osobe su poginule, a šest ih je povređeno kada je putnički voz večeras iskočio iz šina na severu Grčke, saopštio je zvaničnik vatrogasne službe Najmanje četiri osobe su poginule, a šest ih je povređeno kada je putnički voz večeras iskočio iz šina...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.