Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2020, 16:12

Panionios pred ispadanjem, Ksanti bi da izbegne baraž

Poslednje kolo u grčkom plej-autu

nosi dilemu. Treba da saznamo ime tima koji ispada u drugu ligu, kao i ko će u baraž za opstanak u najboljem društvu. Tri tima su u kombinaciji, a u najslabijoj situaciji je Panionios sa 22 boda, Ksanti ima 23, a Panetolikos 26.

Ono što je posebno interesantno je činjenica da u šampionatu zemlje Helena prvi kriterijum koji se posmatra ukoliko su rivali bodovno poravnati je međusobni skor. To dalje znači da Panetolikos nikako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ne sme da izgubi danas od Volosa kod kuće, jer bi u tom slučaju rizikovao da završi u doigravanju ako bi Ksanti trijumfovao u Larisi.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sa druge strane, fenjeraš Panionios ima uspešniji međusobni skor protiv Ksantija, pa ga i samo bod na gostovanju Atromitosu, uz poraz Ksantija, vadi iz problema, makar privremeno.

Zanemarivši statističke podatke, Panionios je ove sezone kuburio sa finansijskim problemima, usled čega su mu oduzimani i bodovi, pa je pitanje imaju li igrači dovoljno motiva da se bore u odlučujućem meču. Atromitos ne poklanja bodove, o čemu svedoče dve pobede u tri protekla kola. Ksanti je u lošoj formi pred susret u Larisi, pošto je izvukao tek bod na tri minula duela, Takođe, ovaj sastav takođe je bio meta sankcija FS Grčke, pa je ostao bez 12 bodova i našao se u velikom problemu.

Za kraj, Panetolikos je domaćin Volosu, koji je bez pobede na četiri prethodne utakmice i deluje da su njegovi igrači već na odmoru. Domaći sastav već pet rundi je neporažen, a kako bi da izbegne eventualno izjednačavanje sa Ksantijem, pobrinuće se da nastavi seriju dobrih rezultata.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

GRČKA 1, PLEJ-AUT - 7. (POSLEDNJE) KOLO

Subota

18.15: (1,70) Asteras (3,70) Lamija (5,20)

18.15: (2,05) Atromitos (3,35) Panionios (3,80)

18.15: (2,90) Larisa (3,00) Ksanti (2,65)

18.15: (1,55) Panetolikos (3,90) Volos (6,75)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.