Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2020, 20:22

Panatinaikos i Kanjas - ipak neće ići

Atinski klub se odlučio

Od potencijalne saradnje Panatinaikosa i Hozea Kanjasa ipak neće biti ništa. Iako je Grčkom još pre nekoliko dana odjeknulo da je atinski klub zainteresovan za iskusnog španskog vezistu, klub je u međuvremenu odlučio da potpuno stopira ovu operaciju i posveti se nekim drugim rešenjima.

Sa juga Evrope stižu informacije da je Panatinaikos zainteresovan za drugačiju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vrstu veziste od Kanjasa i da zbog toga neće bitidaljih koraka po ovom pitanju. Kanjas, navodno, jeste bio igrač u mislima stručnog štaba, ali se onda donela odluka da se krene u drugom smeru i potraži drugačija vrsta igrača. Pre svega - mlađi. U Panatinaikosu smatraju da im je bolje da dovedu nekog ko bi mogao da održi svoju cenu ili je uveća u dogledno vreme, odnosno da klubu donese profit kada bude došlo vreme za rastanak. Kanjas će krajem maja napuniti 33. godine. Osim toga, ekipi je potrebna "osmica" koja bi se takmičila sa Dimitrisom Kurbelisom za mesto u timu, a ne defanzivni vezni. U Panatinaikosu svakako ne znaju ni budžet za narednu sezonu, tako da sportski direktor Ćavi Roka i dalje ne može do detalja da kuje planove za narednu sezonu.

Podsetimo, Kanjas se nedavno vratio u Srbiju i Beograd pošto je bio negativan na testu za COVID-19. Zbog kompletne zdravstvene situacije, Crvena zvezda nije mogla da mu obezbedi prostor da radi individualno, već je ponovo uključen u ekipne treninge, ali je direktor Mitar Mrkela potvrdio da to ne znači da će Kanjas biti u kombinaciji za takmičarski sastav u nastavku sezone. Superliga Srbije se produžava od kraja meseca, tačnije od 30. maja...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Foto: ©Star Sport

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.