Panatinaikos angažovao Pedulakisa

Izvor: MVP.rs, 20.Apr.2016, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panatinaikos angažovao Pedulakisa

Grčki klub je ekspresno našao zamenu za Aleksandra Đorđevića.

Opravdano ili ne, Aleksandar Đorđević je smenjen sa mesta trenera Panatinaikosa. Čelnici Atinjana su procenili da je ispadanje iz plej-ofa Evrolige neuspeh za njihov klub, pa su odlučili da raskinu ugovor sa srpskim selektorom.

Tako će, umesto njega, na klupu PAO-a ponovo sesti Argiris Pedulakis (51), koji je pre samo >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << dve godine bio trener ovog kluba. Ugovor je potpisan do kraja tekuće sezone, a za cilj je zacrtano osvajanje titule u šampionatu Grčke.

Pedulakis je u dosadašnjem toku karijere tri puta bio proglašen za najboljeg trenera u Grčkoj, a takođe je osvojio i dva Kupa i jednu titulu šampiona.

(foto: Euroleague)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.