Ovo je razlog što je Sale kaznio Nedovića?

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je razlog što je Sale kaznio Nedovića?

Još uvek je nezvanično, ali moglo se i naslutiti nešto slično...

Kao što znate, Nemanje Nedovića nije bilo u ekipi ''Orlova'' koja je preksinoć u ''Kombank Areni'' savladala selekciju Grčke sa 91:76, u generalnoj probi pred početak kvalifikacionog turnira u Beogradu.

Posle meča, selektor Saša Đorđević >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je njegov izostanak zagonetno objasnio rečima kako ''zna i on i znaju i svi ostali'' zbog čega Nedović nije igrao.

On je tada takođe dodao i da nikome nije osigurano mesto u timu, ''pa ni onome ko misli da jeste''.

Nije selektor želeo da otkriva više detalja o ovom slučaju, ali današnji ''Blic'' prenosi svoja saznanja o čemu se zapravo radi.

Naime, pomenuti izvor navodi da je Nedović posle druge pobede nad Francuskom proteklog vikenda u Beogradu imao dug noćni provod, pa se u hotel gde su smešteni reprezentativci Srbije vratio tek u zoru, oko pet ujutru.

Da sve bude gore po njega, selektor je, navodno, bio budan i zatekao ga je u trenutku kada je ušao u hotel.

To je istog momenta značilo da će Nedović biti kažnjen, a da li će se sve završiti na njegovom izostanku sa meča protiv Grčke, ili će Sale posegnuti za još oštrijim merama, videćemo ovih dana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.