Olimpijakos kupuje Milivojevića

Izvor: B92, 12.Nov.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos kupuje Milivojevića

Fudbaler Olimpijakosa Luka Milivojević mogao bi uskoro da potpiše trajni ugovor sa grčkim šampionom, prenosi grčki list Sport.

Srpski vezista letos je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Anderlehta, a mediji navode da je su dva kluba započela pregovore oko transfera, čija bi cena trebalo da bude 2,5 miliona evra.

Svojim partijama u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ligi šampiona, posebno protiv madridskog Atletika i Juventusa, oduševio je trenera Mičela, koji insistira da se odmah realizuje transfer.

Milivojević je tokom karijere igrao za kragujevački Radnički, Rad i Crvenu zvezdu, dok je za nacionalni tim Srbije odigrao sedam utakmica.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPUNIO OČEKIVANJA: Milivojević ostaje crveno-beli

Izvor: HotSport.rs, 12.Nov.2014

Vezista Olimpijakosa Luka Milivojević mogao bi uskoro da potpiše trajni ugovor sa grčkim šampionom.. .  . Kako prenose grčki mediji, dva kluba započela su pregovore oko transfera, a visina obeštećenja trebalo bi da iznosi oko 2,5 miliona evra. . Milivojević blista u dresu Olimpijakosa otkako...

Nastavak na HotSport.rs...

Olimpijakos kupuje Milivojevića

Izvor: OkRadio.rs, 12.Nov.2014

Fudbaler Olimpijakosa Luka Milivojević mogao bi uskoro da potpiše trajni ugovor sa grčkim šampionom, prenosi grčki list Sport. Srpski vezista letos je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Anderlehta, a mediji navode da je su dva kluba započela pregovore oko transfera, čija bi cena trebalo da...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.