Olimpijakos i Vladimir Ivić? Gde ima dima...

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2017, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos i Vladimir Ivić? Gde ima dima...

Grčka bruji o tome ko bi mogao da bude naslednik Besnika Hasija na Karaiskakisu, a u centru pažnje je srpski trener. Takis Lemonis je privremeno rešenje...

Vest da je Besnik Hasi smenjen sa pozicije trenera Olimpijakosa usled serije loših rezultata i slabih igara uzburkala je strasti u Grčkoj, a najviše Pirineju, gde vrhuška kluba užurbano traži rešenje kako bi se zadržao mir u kući. Takis Lemonis juče je postavljen za trenera, ali je privremeno rešenje i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ne bi trebalo da isključi moguće angažovanje imena sa većim autoritetom. 

Otkako je Hasi dobio izlaznu kartu, kao moguće rešenje u tamošnjim medijima najčešće se pominje - Vladimir Ivić. I priče o tome da bi srpski trener i nekadašnji stručnjak solunskog Paoka mogao da preuzme kormilo grčkog šampiona ne jenjavaju, uprkos tome što se iz krugova bliskih Iviću mogu čuti umirujuće poruke.

Naime, iako zvaničnog interesovanja Olimpijakosa nije bilo, u klubu su ozbiljno razmatrali opciju da pozovu Ivića, s tim što se to navijačima nije posebno dopalo. Naravno, zbog svoje igračke i trenerske prošlosti sa Paokom.

Grčki mediji navode da postoji minimalna šansa da se Ivić predomisli, a da bi tu ključnu ulogu mogao da odigra njegov brat i bivši igrač i sportski direktor Olimpijakosa - Ilija Ivić. Kao i sadašnji direktor crveno-belih Darko Kovačević.

Istina je, međutim, drugačija. Ivić se, naime, distancirao od mogućnosti da preuzme dirigentsku palicu u Olimpijakosu. Ponajviše zbog želje da trenersku karijeru nastavi u inostranstvu, uprkos činjenici da je i dalje u Solunu, odakle prati fudbalska dešavanja i čeka pravu šansu.

Navodno, već je nekoliko klubova pokazalo interesovanje.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.