Ogromno priznanje za Milutinova

Izvor: B92, 11.Jul.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogromno priznanje za Milutinova

Košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov proglašen je za igrača koji je najviše napredovao u šampionatu Grčke.

Bivši igrač Partizana imao je odličnu sezonu u klubu iz Pireja gde je za 15 minuta na parketu prosečno beležio 5, 8 poena uz četiri skoka.

Srpski centar je dobio deset glasova od trenera i kapitena, ostavivši iza sebe Nikosa Papasa iz Panatinaikosa, Nikosa Gikasa iz Promiteasa i Adonisa Koniarisa, igrača PAOK, koji su dobili po tri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glasa.

Milutinov je od medija i navijača takođe dobio najviše glasova - 256 glasova, dok je njegov saigrač Dimitris Agravanis bio drugi sa 144 glasa.

"Zahvalio bih se svima koji su glasali za mene. Nažalost, sezona nije završena onako kako smo želeli, osvajanjem titule. Nije tajna da je moja prva sezona bila teška, bio sam daleko od kuće prvi put u životu. Bilo mi je teško da se prilagodim, ali su me ovde sjajno prihvatili i pomogli da u drugoj sezoni budem mnogo bolji. Hvala treneru, saigraču i navijačima koji su verovali u mene", rekao je Milutinov.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.