Obradović: U nedelju poslednji meč u sezoni

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jun.2011, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: U nedelju poslednji meč u sezoni

Trener Panatinaikosa Željko Obradović izjavio je da se nada da će njegov tim u nedelju odigrati poslednju utakmicu u sezoni, čime bi Zeleni osvojili titulu prvaka grčkog šampionata.
- U idealnoj smo situaciji, igramo pred svojim navijačima i nadam se da će to biti poslednji meč u sezoni. Biće teško i nezvesno, kao što su bili svi naši dueli ove sezone - rekao je Obradović, a preneli lokalni mediji.

Aktuelni evropski šampion u finalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << seriji plej-ofa vodi sa 2:1 i nedostaje mu još jedan trijumf nad timom Dušana Ivkovića kako bi se okitio devetom uzastopnom titulom prvaka Grčke.
Četvrti meč između Panatinaikosa i Olimpijakosa igra se sutra od 21 čas po našem vremenu u dvorani OAKA.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: U nedelju poslednji meč u sezoni

Izvor: Mondo, 04.Jun.2011

Trener Panatinaikosa izjavio je da se nada da će njegov tim u nedelju odigrati poslednju utakmicu u sezoni, čime bi "zeleni" osvojili titulu prvaka grčkog šampionata.

Nastavak na Mondo...

Atina treperi, PAO overava titulu

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Jun.2011, 14:35

Panatinaikos u nedelju (21) ima drugu „meč loptu” za devetu uzastopnu titulu, 14. u poslednjih 15 godina. PAO igra na svom terenu gde je pobedio Olipijakos 20 puta za redom u finalu plej–ofa, aktuelni je prvak Evrope i imaće podršku 20.000 navijača. Ko još veruje da „zeleni” neće odbraniti...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.