Neizvesna budućnost Srba u Olimpijakosu

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jun.2011, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neizvesna budućnost Srba u Olimpijakosu

Braća Angelopulos, vlasnici košarkaškog kluba Olimpijakos, napustili su klub iz Pireja! Izdali su saopštenje u kojem se piše o prošlosti, o učinjenom tokom šest godina, o finalima grčke lige... Ali, o budućnosti slavnog kluba – ništa.

Ni reči o trenutnoj situaciji Teodosića, Ercega i Kešelja, naravno i Ivkovića, Kesara, Tomića... Razne su priče, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << istina da se igračima duguje od tri do pet plata iz prošle sezone u vrednosti od oko četiri miliona evra. To niko ne pominje, osim agenata koji su sada u misiji naplate dugovanja.
Olimpijakos ima čak osmoricu igrača bez ugovora, čija su primanja bila ogromna. U trenutnoj situaciji, teško da će se naslednik braće Angelopulos usuditi da počne sa tako visokim platama.
Evangelos Marinakis preuzima klub
Grci su već počeli da nagađaju naslednika braće Angelopulos. Mnogi tvrde da će prvi čovek fudbalskog kluba Evangelos Marinakis, preuzeti i košarkašku sekciju. U pitanju je 43–godišnji izvršni direktor korporacije „Krud karijer“ koja se bavi transportom sirove nafte i locirana je, naravno, u Pireju.
Šta je sa Janakopulosima?
Angelopulosi su otišli, šta će biti sa Janakopulosima? Pre par sedmica pojavila se informacija da će i gazde drugog atinskog giganta, Panatinaikosa, otići iz kluba i da će se šampionu Evrope dešavati sve ono što se upravo sada, iznenađujuće, događa Olimpijakosu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.