Na pruzi nađena raskomadana tela

Izvor: B92, 27.Nov.2018, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na pruzi nađena raskomadana tela

Grčke vlasti saopštile su da su na pruzi u blizini granice sa Turskom pronađena raskomadana tela tri osobe. Veruje da su migranti koje je tokom noći udario voz.

Policija je saopštila da je ljudske ostatke danas ugledao mašinovođa, koji je zaustavio voz i obavestio vlasti, prenosi AP.

Tela su toliko unakažena da se pol i starost ne mogu odrediti, navodi američka agencija.

Vlasti veruju da se očigledna nesreća dogodila u ponedeljak uveče, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u blizini sela Filakas između severoistočnih gradova Aleksandropulis i Komotini.

Ova oblast se nalazi u blizini turske granice, ključne kapije za migrante koji traže bolji život u Evropi.

Inače, u Grčkoj je zabeleženo više fatalnih nesreća u kojima su vozovi udarili migrante koji su spavali na šinama ili su hodali duž pruge u mraku, podseća AP.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.