Mirotić odbio Olimpijakos, iz trke ispao i PAO

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 10:38

Mirotić odbio Olimpijakos, iz trke ispao i PAO

Kako prenose grčki mediji, Nikola Mirotić je odbio ponudu Olimpijakosa.

Još uvek košarkaš Barselone je navodno rekao jednom od igrača ekipe iz Pireja da neće biti njegov saigrač naredne sezone, a to je ubrzo potvrdio i igračev agent.

Navedeni događaji su se navodno dogodili u subotu uveče, a dan kasnije se pojavila informacija da je Panatinaikos poslao ponudu vrednu 7,5 miliona evra na dve godine. Prema istim izvorima, i tim iz "OAKA" arene je ispao iz trke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u međuvremenu.

To znači da je sada konkurencija sprskim klubovima značajno manja kada je potpis Mirotića u pitanju. Osim Partizanu i Crvenoj zvezdi, najveće šanse se daju Olimpiji, a nešto manje Monaku. Među ta četiri kluba treba tražiti njegov naredni tim.

Podsetimo, tokom vikenda je preneto da je Crvena zvezda pojačala svoju ponudu i u nedelju poslala novu Nikoli Mirotiću i njegovim agentima.

Videćemo da li će to biti dovoljno da zadivi bivšeg igrača Reala, Barselone i nekoliko NBA klubova i uskoro ćemo saznati i gde će nastaviti svoju karijeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.