Izvor: Blic, 13.Apr.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna dojava o bombi u atinskom metrou, poslati demineri

Grčka policija saopštila je da je današnja dojava o bombi u atinskom metrou bila lažna, prenosi ANA.

Neidentifikovana osoba danas je malo pre dva sata popodne po lokalnom vremenu pozvala redakciju lista "Etnos" uz tvrdnju da će bomba postavljena na stanicama "Egaleo" i "Agija Marina" eksplodirati oko 15:40 časova.

Grčka agencija navodi da su policija i stručnjaci za deminiranje pretražili područje i nisu pronašli ništa zabrinjavajuće.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEMA BOMBE U ATINSKOM METROU: Posle provere utvrđeno da je dojava lažna

Izvor: Kurir, 13.Apr.2017

...Grčke vlasti istraživale su dojavu o bombi u atinskom metrou nakon što je neidentifikovana osoba danas malo pre dva sata popodne po lokalnom vremenu pozvala redakciju lista "Etnos" uz tvrdnju da će bomba postavljena na stanicama "Egaleo" i "Agija Marina" eksplodirati oko 15:40 časova, javlja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.