Kraj sezone u Grčkoj, Panatinaikos šampion

Izvor: RTS, 21.Maj.2020, 19:47

Kraj sezone u Grčkoj, Panatinaikos šampion

Sezona u grčkom košarkaškom prvenstvu je završena, pošto su čelnici lige odlučili da se ne nastavi sa košarkom. Za šampiona je proglašena ekipa Panatinaikosa.
Kako prenosi Jurohups, košarkaška liga u Grčkoj je prekinuta, a za šampiona je proglašena ekipa Panatinaikosa.

"Zeleni" su pre prekida prvenstva zbog koronavirusa imali odnos od 18 pobeda i dva poraza, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što je dve pobede više od prvog pratioca, ekipe AEK-a.
Takođe se navodi da neće biti ispadanja iz lige, upravo zbog razloga prekida takmičenja, odnosno koronavirusa.
Ne zna se koliko će timova činiti ligu naredne sezone, ali se navodi da bi to moglo biti 16, što znači da bi se dve ekipe pridružile elitnom rangu.
Nije poznato kakva će biti sudbina Olimpijakosa, koji se nalazi u drugoj ligi, koja je suspendovana.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neki i ne čekaju Evroligu - Grčka proglasila šampiona!

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020

Grčka liga je završena...Koronavirus je odredio završetak košarkaškog prvenstva u Grčkoj...Današnja odluka jeste da se Panatinaikos proglasi za šampiona lige, a da nema ispadanja u niži rang, što znači da će velikani kao što su PAOK i Aris ostati u eliti...Ono što nije odlučeno jeste koliko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.