Koji to cvet leči alkoholizam

Izvor: Večernje novosti, 10.Okt.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji to cvet leči alkoholizam

Ovo je lekovita biljka koja pomaže kod kožnih bolesti i rana, ali i prehlade i astme IMATE problema sa alkoholizmom u porodici? Nabavite žuti noćurak, jer može da pomogne.Žuti noćurak leči i ima opojan i svez miris. Ovo je višegodišnja grmolika biljka koja noću otvara cvetove i privlači insekte. Ne traži posebnu negu i lako i brzo se širi po tlu.Ovo je lekovita biljka koja pomaže kod kožnih bolesti i rana, ali i prehlade i astme. Još su stari Grci >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << jeli njen koren, jer se tako smanjuje želja za alkoholom. Kada cveta i da li moze da prezimi - pročitajte u današnjem štampanom izdanju Večernjih Novosti u dodatku "Kuča, bašta, dvorište".
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Koji to cvet leči alkoholizam

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Okt.2016

Ovo je lekovita biljka koja pomaže kod kožnih bolesti i rana, ali i prehlade i astme..Imate problema sa alkoholizmom u porodici? Nabavite žuti noćurak, jer može da pomogne...Žuti noćurak leči i ima opojan i svez miris. Ovo je višegodišnja grmolika biljka koja noću otvara cvetove i privlači...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.