Janis počeo pripreme sa Grčkom za Mundobasket

Izvor: B92, 29.Jul.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janis počeo pripreme sa Grčkom za Mundobasket

Janis Adetokumbo, grčka NBA zvezda, priključio se reprezentaciji u pripremama za Mundobasket.

Grčki savez je objavio da su se pored Adetokumba reprezentaciji priključili i Kostas Slukas, Tanasis Adetokumbo, Jorgos Prinzetis i Kostas Adetokumbo.

Grčka je počela pripreme pred Svetsko prvenstvo u Kini, a uskoro se očekuje i dolazak Nika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kalatesa koji se trenutno nalazi u SAD.

Naredni korak za ekipu Tanasisa Skurtopulosa su pripremni mečevi protiv Irana, Mađarske, Italije, Turske, Srbije...

Grčka se na Svetskom prvenstvu u Kini, koje se održava od 31. avgusta do 15. septembra, nalazi u grupi sa Brazilom, Crnom Gorom i Novim Zelandom.

Konačan spisak putnika za Kinu još nije poznat, ali se zna da naturalizovani Grk Tajler Dorsi neće moći da pomogne timu zbog povrede.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.