Janis o MVP trci: Neću da mi deca vide oca kako kuka

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 13:55

Janis o MVP trci: Neću da mi deca vide oca kako kuka

Grčki košarkaš Janis Adetokumbo prokomentarisao je MVP trku u kojoj njega niko ni ne pominje više.

Poslednjih nedelja se vodi debata Nikola Jokić ili Džoel Embid, ali nakon nekoliko propuštenih utakmica i slabijih izdanja Srbina, i on je pao u drugi plan.

Pročitajte još Novinar objasnio zašto će glasati za Embida pre Jokića

"Vidite, nikada ne pokušavam da stvorim narativ o radu koji ulažem i možda će mi to naškoditi, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << verujem da sam bio MVP u poslednjih pet godina", rekao je Adetokumbo.

Adetokumbo je ove sezone prosečno beležio 31,1 poena uz 11,8 skokova i 5,7 asistencija i predvodio Milvoki Bakse do najboljeg skora u ligi (58-24).

"Da li želim da budem MVP treći put? Naravno da želim. Ekstremno sam takmičarski nastrojen, pokušavam da svoj tim učinim plaćenim – za to sam ovde, za to sam plaćen. Te dve sezone kada sam osvojio nagradu, to su bile moje najlošije sezone u poslednjih pet godina, pogledajte statistiku. Ali nema veze, probao sam da izbegnem taj razgovor po svaku cenu. Neću da mi deca vide oca kako kuka zbog nagrade, neću da je osvojim na taj način", kaže dvostruki uzastopni MVP iz 2019. i 2020. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.