Hrvatska na crvenoj listi Velike Britanije?

Izvor: B92, 17.Avg.2020, 11:15

Hrvatska na "crvenoj listi" Velike Britanije?

Zbog pogoršane epidemiološke situacije Hrvatska i Grčka mogle bi se naći na “crvenoj listi” Velike Britanije, piše portal britanskog Dejli Mejla.

Britanci koji se nalaze na odmoru u Hrvatskoj i Grčkoj suočavaju se, navodi se, sa mogućnošću hitnog povratka u domovinu zbog strahova da bi se navedene dve zemlje mogle naći na “crvenoj listi” britanske vlade, preneo je zagrebački portal Index.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Strahovi da bi se Hrvatska i Grčka mogle naći na “crvenoj listi” pojavili su se u trenucima u kojima britanska vlada očajnički pokušava da kontroliše širenje pandemije, navodi britnski portal.

Britanska javnost je, dodaje se, sve gnevnija zbog načina na koji se tamošnja vlada nosi s pravilima za putovanje u jeku pandemije.

Vladini ministri se podstiču da umesto 14-dnevnog karantina uvedu brzo testiranje na koronu na aerodromima pre nego što još zemalja stavi na “crvenu listu''.

Dejli Mejl, naime, navodi da bi se na istoj listi Velike Britanije mogle naći Frncuska I Španija, koje ovih dana takođe beleže nagli porast zaraženih.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nakon Srbije i Austrije: Još jedna zemlja razmišlja da stavi Hrvatsku na CRVENU LISTU

Izvor: Blic, 17.Avg.2020

Zbog pogoršane epidemiološke situacije Hrvatska i Grčka mogle bi se naći na “crvenoj listi” Velike Britanije, piše portal britanskog "Dejli mejla".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.