GRČKOJ POLICIJI OTET KAMION SA 50 ILEGALNIH IMIGRANATA

Izvor: Kurir, 12.Okt.2010, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRČKOJ POLICIJI OTET KAMION SA 50 ILEGALNIH IMIGRANATA

ATINA - Nepoznate naoružane osobe otele su od grčke policije, na putu ka Atini, kamion krcat ilegalnim imigrantima koji su otkriveni prilikom policijske kontrole na autoputu i upućeni ka pritvoru

ATINA - Nepoznate naoružane osobe otele su od grčke policije, na putu ka Atini, kamion krcat ilegalnim imigrantima koji su otkriveni prilikom policijske kontrole na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << autoputu i upućeni ka pritvoru.

Kako su saopštile grčke vlasti, dva naoružana čoveka su nasilno preuzela kamion sa pedesetak imigranata i odvezla ga u nepoznatom pravcu. Imigranti su kasno sinoć otkriveni prilikom kontrole na autoputu Atina - Korint, pri čemu je vozač kamiona uspeo da pobegne, rekli su predstavnici grčke policije.

Policajci su preuzeli kamion sa imigrantima i krenuli s njim ka Atini, ali su ih na putu presreli naoružani ljudi u kolima. Pošto su nadjačali policajce, jedan otmičar je seo za volan kamiona i odvezao ga, a za njim je krenuo drugi otmičar u kolima. Policija je uspela da uhvati onog u kolima, i za sada se samo zna da je iračkog porekla. Drugi otmičar, kamion i ilegalni imigranti još nisu pronađeni.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.