Izvor: HotSport.rs, 03.Dec.2014, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRČKI DERBI: PAOK odneo bodove iz Pireja (VIDEO)

U velikom derbiju grčkog šampionata solunski PAOK je uspeo da savlada Olimpijakos na njegovom Karaiskakiju sa 2:1 u meču 12. kola i tako napravi još veću predsnot u odnosu na klub iz Pireja.

Ceo meč, čiji je početak kasnio pošto su navijači domaćeg tima pogodili bakljom golmana gostiju, praktično je stao u šest minuta. Najpre je Atenasiadis u 43. minutu doveo goste u vođstvo, da bi Fuster prelepim golom u nadoknadi prvog dela igre izjednačio na 1:1. Konačnih 1:2 postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je Periera već u 49. minutu. Ceo meč za Olimpijakos odigrao je Luka Milivojević, ali ni on nije bio od pomoći klubu iz atinske luke.

PAOK sada ima 28 bodova odnosno čak pet više od Olimpijakosa i devet od Kalonija i Panatinaikosa koji dele treće mesto.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Spektakl u Pireju, PAOK dobio Oly

Izvor: B92, 03.Dec.2014

Fudbaler solunskog PAOK slavili su u Pireju protiv Olimpijakosa 2:1 (1:1) u zaostalom meču 6. kola grčke Superlige...Duel na Karaiskakiju obeležila su dva spektakulrana gola, dobar fudbal, ali ni 141. susret dveju ekipa nije mogao da protekne bez incidenata, jer su gosti gađani bakljama već na zagrevanju...Crno-beli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.