Ejmi Vajnhaus otkazala deo evropske turneje

Izvor: Blic, 19.Jun.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejmi Vajnhaus otkazala deo evropske turneje

Nakon fijaska koji je doživela na koncertu u Srbiji, problematična britanska pevačica Ejmi Vajnhaus otkazala je deo evropske turneje, preneo je “Forbs”.

Portparol zvezde izjavio je da će Ejmi otkazati koncerte u Istanbulu u ponedeljak i u Atini u sredu. On je takođe rekao da Vajnhausova žali što će razočarati grčke i turske fanove koji očekuju da je vide, ali da "oseća da je to ono što treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da uradi”.

Portparol pevačice je dodao da će se Ejmi vratiti kući, nakon što se složila sa menadžmentom da "ne može da nastupi najbolje što može”.

Vajnhausova, koja se bori protiv zavisnosti od droga i lekova, izviždana je od strane srpske publike, tokom "nastupa” u Beogradu. Ona se teturala po sceni, mrmljala tekstove pesama i nekoliko puta je čak napustila binu.

Povezane vesti: "Galija" slavi 35. rođendan koncertom u Sava centru BBC: Publika je sa razlogom razočarana u Ejmi Bruka Ejmi Vajnhaus - najgori koncert u istoriji Beograda Mobi: Ejmi Vajnhaus je potrebna pomoć Video: Mobijev sinoćni nastup u Varšavi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Vajnhaus otkazala deo turneje nakon fijaska u Beogradu

Izvor: Radio 021, 19.Jun.2011

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus otkazala je deo evropske turneje nakon katastrofalnog koncerta u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

Ejmi otkazala deo evropske turneje

Izvor: Večernje novosti, 19.Jun.2011

Predstavnik za medije Ejmi Vajnhaus je posle "nastupa" u Beogradu rekao da je plan da pevačica nastupe “razredi” i to što pre, pa će tako evropsku turneju nastaviti tek u avgustu

Nastavak na Večernje novosti...

POSLE BEOGRADA EJMI VAJNHAUS OTKAZALA KONCERTE!

Izvor: BezZabrane.com, 20.Jun.2011, 01:30

Nakon fijaska koji je doživela na koncertu u Srbiji, problematična britanska pevačica Ejmi Vajnhaus otkazala je deo evropske turneje! Portparol zvezde izjavio je da će Ejmi otkazati koncerte u Istanbulu u ponedeljak i u Atini u sredu. On je takođe rekao da Vajnhausova žali što će razočarati...

Nastavak na BezZabrane.com...

Ejmi zbog fijaska u Beogradu otkazuje koncerte (Video)

Izvor: Svet plus, 20.Jun.2011

Nakon fijaska na beogradskom koncertu, Ejmi Vajnhaus je odlučila da odloži nekoliko koncerata. Pevačica nije bila u stanju da stoji na bini, a kamo li da izdrži ceo koncert i otpeva kako bi trebalo, pa su mnogi posetioci tražili da im se vrati novac od karata.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.