Izvor: Blic, 25.Mar.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva imigranta stradala u tornadu u Grčkoj, jedan teško povređen

Dva bugarska imigranta su poginula a jedan je teško ranjen u tornadu koji je pogodio Peloponez, na jugozapadu Grčke, saopštila je lokalna policija.



Tornado, koji se retko događa u Grčkoj, pogodio je grad Nea Manolada na Peloponezu, na oko 190 kilometara od Atine.

Trojica imigranata nalazila su se u kolima koja je podigao vetar i bacio ih na zemlju. Dvojica su poginula na licu mesta a treći je prenet u obližnju bolnicu. Oni su se bavili poljoprivrednim radovima u toj oblasti.

Jak vetar je prouzrokovao veliku štetu usevima i oštetio nekoliko zgrada.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tornado na Peloponezu

Izvor: B92, 25.Mar.2009

Patras -- Dva bugarska imigranta poginula su, a jedan je teško ranjen u tornadu koji je pogodio Peloponez, na jugozapau Grčke, saopštila je lokalna policija... Tornado, koji se retko događa u Grčkoj, pogodio je grad Nea Manolada na Peloponezu, na oko 190 kilometara od Atine. Trojica Bugara nalazila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.