DRAMA U SITONIJI: Eksplodirao gliser PUN SRBA! Devojčica ispala u vodu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U SITONIJI: Eksplodirao gliser PUN SRBA! Devojčica ispala u vodu! (VIDEO)

Srpska porodica preživela je pravu dramu dok je boravila u Sitoniji, na Halkidikiju u Grčkoj.

Kako prenose grčki mediji, gliser u kojem je bila petočlana porodica iz Srbije zapalio se u nedelju ujutru tokom vožnje. Navodno je iz za sada nepoznatih razloga došlo do eksplozije, nakon čega je krenuo požar.

Kako navode očevici, jedna devojčica je ispala sa glisera od jačine eksplozije, a pojedini mediji navode da je majka sa još dve maloletne devojčice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skočila u vodu, dok je otac, zajedno sa instruktorom ostao na gliseru kako bi ga dovezli do obale.

Drama se odvijala nedaleko od plaže koja je bila puna kupačima, a gliser je kako navode grčki mediji izgoreo u potpunosti.

Srpska porodica je, prema navodima lokalnih medija, prevezena u najbližu bolnicu, međutim lekari su odlučili da jednu od devojčica prebace u solunsku bolnicu.

Obalska straža Grčke ispituje uzroke eksplozije i požara na brodu sa srpskom zastavom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNA DRAMA U SITONIJI U GRČKOJ: Eksplodirao gliser u kojem je bila petočlana porodica iz Srbije - Očevici ispričali ŠOK DETALJE (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 28.Jul.2019

Srpska porodica preživela je pravu dramu dok je boravila u Sitoniji, na Halkidikiju u Grčkoj.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.