Članica Pink Pantera pobegla iz zatvora u Atini

Izvor: Politika, 13.Jul.2012, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članica "Pink Pantera" pobegla iz zatvora u Atini

ATINA - Državljanka Srbije i bivša košarkašica Olivera Vasić Ćirković (43), zatvorena u Grčkoj zbog učešća u bandi pljačkaša zlatara "Pink Panter", pobegla je u četvrtak uveče iz atinskog zatvora Koridalos, javljaju grčki mediji.

Mediji prenose saznanja da je ona radila na farbanju ulaza u žensko krilo zatvora kada je uspela uz pomoć saradnika izvan zatvora koji joj je donosio boju, da udarcem onesvesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << čuvarku od koje je otela ključeve i pobegla.

Bekstvo je, neposredno pre no što se dogodilo, dogovoreno mobilnim telefonom, naveo je jedan izvor iz zatvora.

Zatvorska čuvarka je u bolnici, a odlukom ministra pravosuđa je odmah suspendovana.

Prema navodima grčke policije, Olivera Ćirković i jedan njen 36-godišnji prijatelj su falsifikovanim dokumentima iznajmljivali automobile koje je koristila banda "Pink Panter", a 2006. su osuđeni zbog pljačke zlatare na Kritu.

Ćirkovićeva je bivša reprezentativka Jugoslavije i bivša košarkašica Crvene Zvezde.

Beta

objavljeno: 12.07.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bekstvo "Pink Pantera"

Izvor: RTS, 13.Jul.2012

Olivera Vasić Ćirković pobegla iz zatvora u Atini, gde je služila kaznu zbog učešća u pljačkama zlatara, kao član bande "Pink Panter". Bekstvo organizovano uz pomoć saradnika van zatvora...Državljanka Srbije i bivša košarkašica Olivera Vasić Ćirković (43) pobegla je večeras iz atinskog...

Nastavak na RTS...

Pobegla članica bande Pink Panter iz zatvora

Izvor: Glas javnosti, 13.Jul.2012

ATINA - Državljanka Srbije i bivša košarkašica Olivera Vasić Ćirković (43), zatvorena u Grčkoj zbog učešća u bandi pljačkaša zlatara "Pink Panter", pobegla je večeras iz atinskog zatvora Koridalos, javljaju grčki mediji...Mediji prenose saznanja da je bivša reprezentativka radila...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.