Izvor: B92, 28.Jan.2010, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba na zgradu bivšeg premijera

Atina -- Bomba ručne izrade eksplodirala je ispred zgrade bivšeg grčkog premijera Kostasa Simitisa u centru Atine. Pričinjena mala materijalna šteta.

Odgovornost za napad je preuzela grupa ekstremista Akcija za revolucionarnu pobedu, koja je malo poznata u Grčkoj. Predstavnici te grupe su uputili anonimni telefonski poziv grčkoj televiziji Skai. Simitas nije bio u zgradi za vreme napada. Niko nije povređen u napadu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bomba eksplodirala ispred kancelarije bivšeg premijera

Izvor: S media, 28.Jan.2010

Zapaljiva bomba ekspodirala je danas ispred kancelarije bivšeg premijera Grčke Kostasa Simitisa, koja se nalazi na petom spratu jedne zgrade u centru Atine, saopštila je policija. ..Prilikom eksplozije pričinjena je velika materijalna šteta na vratima i u unutrašnjosti kancelarije, ali niko nije...

Nastavak na S media...

Bomba na zgradu bivšeg premijera

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2010

Bomba ručne izrade eksplodirala je ispred zgrade bivšeg grčkog premijera Kostasa Simitisa u centru Atine. Pričinjena je mala materijalna šteta...Odgovornost za napad je preuzela grupa ekstremista Akcija za revolucionarnu pobedu, koja je malo poznata u Grčkoj...Predstavnici te grupe su uputili anonimni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.