Atina, Istanbul ili Minhen – šta će izabrati Pablo Laso?

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 17:43

Atina, Istanbul ili Minhen – šta će izabrati Pablo Laso?

Španski košarkaši trener Pablo Laso godinu dana je bez angažmana, a prema pisanju Marke za njega se interesuju tri evoligaška kluba.

Kako se navodi, Laso je jedno od "napoželjnijih" imena na trenerskom tržištu, a za njega su zaintesovani grčki Panatinaikos, Bajern i Efes.

U prethodnom periodu dosta se pisalo da je Španac na meti grčkog velikana, koji pravi remont u klubu pred narednu sezonu u Evroligi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Dvostruki uzastopni šampion Evrope neće braniti trofej, a kako Efes nije izborio Top 8, možda će biti promena na klupi jer sadašnjem treneru Erginu Atamanu ističe ugovor.

Slična situacija je i minhenskom Bajernu, koji do kraja leta iam dogvoorenu saradnju sa Italijanom Andreom Trinkijerijem.

Laso je povezivan i sa reprzentacijom Izraela, ali je španski stručnjak za tu ponudu imao negativan odgovor.

Pablo Laso je od 2011. godine bio trener Real Madrida, a nakon srčanog udara koji je doživeo prošlog leta, došao je rastanak sa gigantom iz Madrida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.