Izvor: Beta, 20.Jul.2011, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hadžić se nije krio u Rusiji

MOSKVA, 20. jula 2011. (Beta) - Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova ne raspolaže informacijama o tome da je haški optuženik Goran Hadžić mogao da se krije na teritoriji Rusije.

"Nemamo informacije o ranijem mestu prebivališta Hadžića", rekao je izvor iz Ministarstva agenciji RIA Novosti.

RIA Novosti podseća da je beogradski list Pravda pisao da postoji mogućnost da se Hadžić krio u Rusiji.
Pogledaj vesti o: Goran Hadžić

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski MUP nema informacija da je Hadžić bio u Rusiji

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2011

MOSKVA - Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova ne raspolaže informacijama o tome da je haški optuženik Goran Hadžić mogao da se krije na teritoriji Rusije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Rusija ne zna za Hadžića

Izvor: B92, 21.Jul.2011, 10:10

Moskva -- Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova ne raspolaže informacijama o tome da je haški optuženik Goran Hadžić mogao da se krije u Rusiji, prenose RIA Novosti..."Nemamo informacije o ranijem mestu prebivališta Hadžića", rekao je izvor iz Ministarstva agenciji RIA Novosti...Podsetimo,...

Nastavak na B92...

NEMA INFORMACIJA DA SE HADŽIĆ KRIO U RUSIJI

Izvor: Kurir, 21.Jul.2011

MOSKVA - Ruske vlasti nemaju informaciju o tome da se haški optuženik Goran Hadžić skrivao u Rusiji, izjavio je predstavnik ruskog Ministarstva spoljnih poslova Aleksandar Lukaševič..."Imali smo dosta pitanja o mestu prebivanja (Hadžića). Hoću da kažem da po podacima naših kompetentnih organa,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.