STAR saznaje: Ivan traži DNK TEST! Hoće da uzme Miljani sina!

Izvor: Svet, 21.Maj.2020, 13:16

STAR saznaje: Ivan traži DNK TEST! Hoće da uzme Miljani sina!

Ivan Marinković već pet godina provodi u rijalitiju Parovi, zbog čega je zapostavio ćerku Lenu koju ima iz braka sa Gocom Tržan. Međutim, osim što mu nedostaje ćerka, Ivan se često seti i sina Željka kojeg mu je rodila Miljana Kulić, pa sve više razmišlja da dete uzme od Kulića i sam da ga odgaja, što je potvrdio njegov prijatelj za novi STAR.
IVAN PRATI ŠTA MILJANA RADI! „U nekoliko telefonskih razgovora mi je naglasio da uvek pratim šta Miljana radi, gde ide >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i kako se ophodi prema detetu. Brine iako mu Miljana nije dozvolila da prizna dete. Zna da je njegov, još kada ga je pre četiri meseca video u bolnici, šokirao se koliko liči na njega kad je bio mali. Rekao mi je da će, kada izađe iz rijalitija, ići pravo u Niš da razgovara sa Miljanom oko priznavanja očinstva. Želi da viđa dete i da ga uzima kod sebe, što sada nije moguće”, ispričao je za STAR Ivanov dobar drug koji je sa njim u kontaktu i otkrio nam njegove namere.
„Ako Miljana bude pravila problem, a sigurno hoće, Ivan planira da uradi DNK test kako bi uzeo dete. Ma spreman je da traži i starateljstvo nad malim, pogotovo kada bude saznao da se Kulići stalno svađaju i tuku, zbog čega policija reaguje…”
ŠTA SMO JOŠ SAZNALI O MILJANI I KOLIKO DUGO JE BILA U PRITVORU ZBOG NAPADA NA MAJKU SAZNAJTE U NOVOM STARU!
STARSTAR
The post STAR saznaje: Ivan traži DNK TEST! Hoće da uzme Miljani sina! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.