Ljubomorni Raša napao Gocu Tržan i njenog novog dečka

Izvor: Story, 18.Sep.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubomorni Raša napao Gocu Tržan i njenog novog dečka

​Bivši dečko Goce Tržan, bubnjar Raša i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je pevačica zaboravila, pa joj je jedno veče napravio problem.

Goca i Raša, foto: Story arhiva

Život Goce Tržan pun je nekih avantura, posebno sa bivšim momcima.

Iako joj bivši muž Ivan Marinković i dalje pravi probleme, sada se na sve to pridružio i Raša Novaković >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sa svojim ljubomornim scenama.

Pogledajte kako se Goci život promenio sa dolaskom septembra.

Nakon što je Goca Rašu zamenila zgodnim Crnogorcem, on sa tim ne može da se pomiri. Zbog toga je nedavno, kada je čuo da Gocu novi dečko posećuje u stanu, odučio da ih sačeka i da se obračuna kao i svaki povređeni muškarac - pesnicama.

- Raša je očigledno malo popio, pa je došao ispred zgrade, urlajući njeno ime dok je ona bila u stanu sa novim dečkom - priča komšija poznate pevačice i otkriva da je za stanare njene zgrade to bila uzbudljiva noć jer se retko viđa da se neko tuče zbog devojke.

Ovako je Goca prokomentarisala raskid sa Rašom.

- Iskreno, svi smo stali na prozore i gledali. Raša je nasrnuo na dečka, a usput ih je oboje vređao. Njoj je govorio da se kaje što ju je ikada upoznao, a njemu da će ga ubiti. Goca je vrištala i dobacivala nam da pozovemo policiju, ali mi nismo želeli to da uradimo jer svi dobro poznajemo Rašu. On je fin momak, napio se, zaljubljen je i ne zna šta radi.

Tuču je prekinuo sam Raša kada je odlučio da ode, kako sebi ne bi napravio dodatne probleme, a kako se spekuliše pitanje je da li će posle ovog incidenta i dalje biti član Gocinog benda.

Izvor: Svet

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Tuča zbog Goce Tržan!

Izvor: Mondo, 18.Sep.2014

Pevačicin bivši dečko, bubnjar Raša teško se miri sa činjenicom da se Gordana "krenula dalje" i da ima novog frajera...Foto: Instagram.com/gocatrzan..Gocine komšije gledale pravu špansku seriju koja im se događala ispod prozora. Jedan od suseda do tančina je prepričao za "Svet" da je Raša,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.