Izvor: Svet, 04.Jul.2011, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gocin prvi nastup posle raspada braka

Pravilo da javnim ličnostima posle neke nezgode ili razvoda drastično skoči popularnost pokazalo se ispravnim i u primeru Goce Tržan, koja je nedavno nastupila na otvaranju jednog hipermarketa. Između ostalih, voditelj Milan Kalinić se pojavio da podrži taze raspuštenicu. Naime, iako je bio očekivan veliki broj posetilaca jer su obično na otvaranjima i najveći popusti, veliko interesovanje je vladalo baš za stolom gde je Goca neko vreme sedela sa prijateljicom.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Goca Tržan: Prvi nastup posle razvoda

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2011

Pravilo da javnim ličnostima posle neke nezgode ili razvoda drastično skoči popularnost pokazalo se ispravnim i u primeru Goce Tržan, koja je nedavno nastupila na otvaranju jednog hipermarketa. Između ostalih, voditelj Milan Kalinić se pojavio da podrži taze raspuštenicu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.