Goca: Udajem se opet, ali kumu ne menjam

Izvor: Svet, 17.Mar.2015, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca: Udajem se opet, ali kumu ne menjam

Goca Tržan (41) na leto će po drugi put stati na ludi kamen. Posle neuspelog braka sa Ivanom Marinkovićem, udaće se za bubnjara Radomira Novakovića (27). Planira da upriliči žurku koja će se po mnogo čemu razlikovati od njene prve svadbe. Ipak, nešto će ostati nepromenjeno.
“Kumu neću menjati. Moja najbolja drugarica Jelena Stojković Filipović ponovo će mi biti svedok na venčanju”, kaže, kroz osmeh, Goca za Blic.
Dodaje da su njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dve odrasle zajedno i, iako se ona bavi pevanjem a njena kuma medicinom, jedna drugoj su najveći oslonac.
“Nas dve smo zajedno išle u školu i ona se stalno šali kako njeno pevanje nikada nije moglo da dođe do izražaja pored mene. Jelena odlično peva i svaku priliku koristimo da zajedno zapevamo”, kaže Goca.
Ona otkriva da će na svadbi imati di-džeja, da će se najverovatnije udati na radni dan i da posle venčanja planira vantelesnu oplodnju.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goca: Udajem se opet, ali kumu ne menjam

Izvor: Scandal.rs, 17.Mar.2015

Goca Tržan (41) na leto će po drugi put stati na ludi kamen. Posle neuspelog braka sa Ivanom Marinkovićem, udaće se za bubnjara Radomira Novakovića (27). Planira da upriliči žurku koja će se po mnogo čemu razlikovati od njene prve svadbe. Ipak, nešto će ostati nepromenjeno...“Kumu neću...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.