Goca: Udaću se ponovo iz inata!

Izvor: Dzungla.org, 15.Feb.2012, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca: Udaću se ponovo iz inata!

Goca Tržan je odlučila da se opet uda, i to u inat! Kome? Kada je na sajmu venčanica videla koliko joj lepo stoji najlepša devojačka haljina, pevačica je odlučila da opet satane na ludi kamen!

Naime, Tržanova je obavestila svoje prijatelje da će se opet udati iako je nakon razvoda možda pomislila da se to neće desiti.
„E, udaću se opet, iz inata!“, napisala je Goca na „fejsbuku“ i dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << reči podrške od svojih fanova i komentare da joj žele da se to desi što pre.
Inače, bivša članica grupe „Tap 011“ je nakon rastanka sa suprugom Ivanom Marinkovićem pričala kako nikada neće izgubiti veru u pravu ljubav, ali da za medije nikada neće pričati o najintimnijim stvarima koje se dešavaju u njenom ljubavnom životu.
(Izvor: Alo)
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.