Goca: Ljubav s godinama nema veze

Izvor: Blic, 11.Maj.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca: Ljubav s godinama nema veze

Ove nedelje u rubrici "Zvezde intervjuišu zvezde" upoznali su se pevačica Goca Tržan i maneken Petar Perović. Petru je bilo posebno zadovoljstvo zato što je skoro dva sata uz "makijato" uživao u Gocinom društvu pošto je odrastao uz hitove grupe Tap 011, dok je Goca imala sve hvale za njegov izgled. Petra je zanimalo kada će Goca napokon izdati novi album, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok je nju zanimalo sve o onim lepim, ali i manje prijatnim momentima koji prate manekensku karijeru...

Pošto je zbog gužve u saobraćaju kasnio malo više od pola sata, na sastanak u beogradskom kafeu "Grand pleasure", u Vasinoj ulici, Petar je Goci koja je inače uvek tačna u minut, doneo veliki buket cveća. Pevačica se oduševila, a Peca je objašnjavao da je svakako nameravao da je iznenadi buketom jer je veoma poštuje i ceni kao pevačicu.

Goca je Petru odmah udelila kompliment:

- Često smo noću muž i ja gledali "Velikog brata" i ja sam uvek govorila: "Vidi ovog malog kako je zgodan."

Petar: E, tako sam i ja pričao kada ste počeli da pevate u grupi Tap 011. Ja sam oduvek voleo tu muziku. Ti i Ivana razbijate kako pevate i jedine ste opstale od tog vremena. Pa, kada će novi album?

Goca: Pa, evo sada, krajem maja.

Petar: Je l' može 20. maja, meni je tada rođendan.

Goca: Može, može, do kraja maja sigurno.

Petar: Hoće li biti neka dobra balada na albumu?

Goca: Biće dve i jedna malo neobičnija pesma, vrlo zanimljva "Plavi ram". Evo, baš ovih dana idem da se slikam za omot.

Petar: Šta očekuješ od albuma?

Goca: Očekujem da radim. Ne trebaju mi nagrade, treba mi da od svog posla živim. I sada imam posla bez obzira što četiri godine nisam snimila album. Mnogo je teško napraviti projekat zbog koga nećeš da se stidiš, a od koga možeš da živiš... Ali eto, uspela sam.

Petar: Kako uspevaš pored bebe?

Goca: Pa stižem sve. Sve se može ako imaš dobru organizaciju, što ja baš i nemam, istina je da me muž ponekada kritikuje, ali se trudim da se što bolje organizujem. Naravno da najviše vremena posvećujem Leni. A, reci mi kako uspevaš da održavaš liniju?

Petar: Trudim se da uvek treniram. Vrlo sam dinamična osoba, stalno negde jurcam, malo spavam... i eto.

Goca: Pa da, muškarcima je lakše, nemaju taj problem s trudnoćom...

Petar: Ih... ma ja jedva čekam da postanem tata.

Goca: Moj ti je savet da to ne radiš s bilo kim. Dete je ipak za ceo život. Nego reci mi, pošto si snimao mnogo spotova sa pevačicama, reci mi da li ti se desilo da si radio spot sa pevačicom koja ti je, recimo, ekstremno neprivlačna?

Petar: Jesam, i to ne jednom, nego više puta. Dešavalo se svašta, ima svakakvih.

Goca: Ja nisam imala probleme s manekenima u mojim spotovima. Prvo, malo sam ih imala u spotovima, a i kada sam ih imala, oni su samo želeli još takvih scena (smeh). Ali, oduvek me je zanimalo kako je to iz perspektive muškaraca, mnogi misle da je lako.

Petar: Ma, sve se sada pomerilo, okrenulo, sada devojke startuju...

Goca: Pa istina... Moj muž mene nikada ne bi startovao da ja nisam njega. Ipak, mislim da je to danas normalno. Muškarci se mnogo boje odbijanja, a žene su postale mnogo agresivnije i samim tim ih muškraci više ne doživljavaju baš kao fam fatal...

Petar: Ma provalio sam da se muškraci plaše jačih žena.

Goca: Pa svaki muškarac ima problem da bude sa ženom koja zarađuje više od njega, i ja sam taj problem imala. Ja mogu da sa takvim muškarcem ostanem godinama, ali ako frajer ima problem, to je kompleks. Moj muž i ja sada imamo zajedničke finansije i uopšte se ne postavlja pitanje ko je koliko zaradio.

Goca: Šta najviše može da te iznervira kod devojke?

Petar: Prenemaganje, kada devojka ne zna šta hoće.

Goca: Ja sam oduvek mislila da takve devojke najbolje prolaze, zato što muškarci imaju tu neku potrebu da budu zaštitnici.

Goca: A je l' imaš neki poseban tip žene?

Petar: Ne mora da bude ne znam kakva lepotica. Imao sam ja mnoge lepotice u krevetu, ali ih nisam doživljavao kako bi trebalo. Mora da postoji neki fluid... Volim da su devojke ženstvene, da imaju stav...

Goca: Reci mi, je l' teško biti lep?

Petar: Postoje ljudi koji me posmatraju kao meso.

Goca: Ja ih potpuno razumem. (smeh)

Petar: Ima nekih koji me gledaju kao da sam uobražen. Ali, generalno, nije mi teško da budem lep. Reci mi šta si ti u horoskopu?

Goca: Dupli Rak.

Petar: Stvarno, ja sam Bik-Rak.

Goca: Eto, ti si meni idealan partner, ali izvini, zadovoljna sam svojim mužem, da sam malo nezadovoljnija... Ja stvarno volim mog muža i muž mi je super lik, tako da ne vredi. (smeh)

Petar: A i mlađi je od mene, je l' da?

Goca: Ma ta selekcija po godinama je toliko pogrešna. Ljubav nema veze s godinama. Ali, šta misliš o muškarcima koji jure isključivo samo klinke?

Petar: Mislim da su to nezreli muškarci, nesigurni sami u sebe.

Goca: Koji je tvoj tip devojke?

Petar: Ja volim fazon kao što je Nikol Šerzinger iz "Pusiket dolsa". A, reci mi čime te je suprug Ivan osvojio?

Goca: Normalan je. Nema kompleks mene kao Goce Tržan. Upoznala sam ga pet godina pre nego što mi se svideo. Od tada znam da je moj fan, ali je uvek bio nekako iskren, otvoren prema meni. To najviše cenim. Što imamo iskren odnos.

Petar: A kako te je privukao?

Goca: Bio mi je veoma atraktivan. On je potpuno van tog nekog šablona mog muškarca. Ja sam pre volela krupne, sa velikim šakama, potpuna suprotnost od njega. I kada smo prvi put išli u bioskop ja sam mislila da će njemu trebati milion godina da me poljubi, uhvati za ruku... Međutim, nije mu trebalo. Kada su se ugasila svetla i kada me je prvi put poljubio, potpuno sam se izgubila, bilo je vrlo zanimljivo. Imala sam osećaj kao da skačem bandži. Bila mi je mala frka što je mlađi, ali to se do sada nije pokazalo kao neki problem.

Petar: Znači, nije imao problem što si ti Goca Tržan?

Goca: Posle dva meseca zabavljanja, kada smo shvatili da je sve između nas postalo vrlo ozbiljno, pitao me je šta ja očekujem od njega jer uz pevačice uvek, kao idu, neki biznismeni. Ja sam mu tada objasnila da nisam iz tog filma. Rekla sam mu da mora da bude normalan, da me voli i poštuje i da radi, naravno.

Žene su mi cepale gaćice

Pošto je Petar na Tajlandu dve godine bi zaštitno lice "Levisa", tamo je doživeo čak i cepanje donjeg veša od strane razuzdanih devojaka. - Dve godine sam bio zaštitno lice za "Levis", za celu Aziju, a živeo sam na Tajlandu. Često mi se dešavalo da prođem ulicom i da se devojke za mnom viču: "Gde si lepotane", "Seksi"... A na jednoj žurki, posle revije veša koja je organizovana tako da publika može da ti priđe, devojke su mi cepale gaćice, kući sam došao sav u ogrebotinama. Devojke su vrištale, hvatale su me, to je bilo potpuno nepodnošljivo, morao sam da ih polivam pićem da ih odvojim od sebe. A ti, Goco, da li si doživela slično iskustvo?

Goca: Takvo iskustvo nikada nisam imala. Na televiziji često delujem odbojno i meni ne prilaze takvi neiživljeni muškarci jer ja vrlo jasno dajem signale šta želim i kakva sam žena. Ipak, dešavalo mi se da budem s tipom koji mi se dopadne, pa da sam sklona da se kao mnoge devojke zaljubim da bih opravdala sebi, recimo, tu neku vezu za jednu noć. Ipak, ja sam u životu imala sve duge veze, a desilo mi se jednom da sam bila s osobom s kojom sam posle godinu dana shvatila da mi je s njim samo ponekada bilo dobro u krevetu, a ovo ostalo nije bilo dobro.

Peca: Stoun je pozitivan lik

Goca: Da li postoji neka pevačica u čijem bi spotu želeo da budeš?

Petar: Uh, naravno... Madona.

Goca: Pa i nije toliko teško doći do nje.

Petar: Ako se uskoro preselim u London, moj stan će biti samo dve ulice od njenog. Već sam se ja sve raspitao. Videćemo, polako... Nije teško uopšte. Eto, kada sam živeo na Tajlandu preko prijatelja sam upoznao i Olivera Stouna, dok su snimali film "Aleksandar Makedonski". On je neko vreme živeo kod tog mog prijatelja u apartmanu i družili smo se neko vreme. I sada razmenimo pokoji mejl. On je potpuno opušten i pozitivan lik. Oduševio me je. Isto tako sam se upoznao i sa Tajrom Benks u klubu, pili smo šampanjac i ludirali smo se. Pa i da mi je pre nekoliko godina neko rekao da ću sedeti sa Gocom Tržan na kafi, ne bih mu verovao. Eto, možda bude prilike i za Madonu.
Pogledaj vesti o: Tap 011 u Areni

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.