Izvor: Svet, 12.Nov.2010, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daru Bubamaru gledalac pomešao sa Gocom Tržan

Sinoć se u novoj emisiji RTV Vojvodine autora i voditelja Nataše Ilić "Imam jednu želju" pojavila među gostima u studiju i Dara Bubamara. Ona je i zapevala uživo svoje stare hitove uz orkestar Miše Mijatovića, dok su joj Bane Mojićević i novinar Saša Ignjatović pevali prateće vokale. Jedan od zanimljivijih trenutaka bio je kad se u program uključio gledalac iz Vršca i pozdravio Gocu Tržan!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ups: Od Dare Bubamare mislili da je Goca Tržan!

Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2010

Sinoć se u novoj emisiji RTV Vojvodine autora i voditelja Nataše Ilić 'Imam jednu želju' pojavila među gostima u studiju i Dara Bubamara. Ona je i zapevala uživo svoje stare hitove uz orkestar Miše Mijatovića, dok su joj Bane Mojićević i novinar Saša Ignjatović pevali prateće vokale. Jedan...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.