Tadić i Josipović:Sudbina nestalih civilizacijsko pitanje

Izvor: NaDlanu.com, 24.Nov.2010, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i Josipović:Sudbina nestalih civilizacijsko pitanje

ZAGREB, 24. novembra 2010. (Beta) - Predsednici Hrvatske i Srbije, Ivo Josipović i Boris Tadić, istakli su u sredu u Zagrebu da će Hravtska i Srbija učiniti sve na rešavanju sudbine nestalih, ocenjujući da je reč o civilizacijskom i humanom pitanju. Joisipović i Tadić takođe su podržali formulu stambenog zbrinjavanja srpskih izbeglica kroz međunarodni donatorski fond. ...
Pogledaj vesti o: Formula 1

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Prioritet pitanja nestalih

Izvor: Radio 021, 24.Nov.2010

Predsednici Srbije i Hrvatske, Boris Tadić i Ivo Josipović ocenili su danas u Zagrebu da su Srbija i Hrvatska u poslednjih deset meseci rešile mnoga otvorena pitanja, a da je među onima koja još nisu rešena prioritet pitanje nestalih.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.