Petra Eklston kupuje kuću od 150 miliona dolara

Izvor: Blic, 15.Jun.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petra Eklston kupuje kuću od 150 miliona dolara

Petra Eklston, kćerka vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona sprema se da potroši 150 miliona dolara za kupovinu vile u Los Anđelesu.

U pitanju je velelepna kuća u kojoj je nekada živeo čuveni holivudski producent Aron Speling, a koju je njegova supruga Kendi godinama bezuspešno pokušavala da proda.

Većinu zainteresovanih kupaca odbijala je previsoka cena, ali tako ne misli i prebogata naslednica Petra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Eklston.

Magazin "Forbs" je ovu kuću proglasio za najskuplju u Americi, a vila ima 14 spavaćih soba, 24 kupatila, kuglanu, kozmetički salon i parking prostor za stotinak vozila, te bioskop, teretanu i još mnogo toga.

Pogledajte kako ova kuća izgleda:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte kuću Petre Eklston od 150 miliona dolara

Izvor: Blic, 16.Jun.2011, 13:30

Petra Eklston, kćerka vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona sprema se da potroši 150 miliona dolara za kupovinu vile u Los Anđelesu...U pitanju je velelepna kuća u kojoj je nekada živeo čuveni holivudski producent Aron Speling, a koju je njegova supruga Kendi godinama bezuspešno pokušavala da proda...Većinu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.