Izvor: IstocnoSarajevo.net, 17.Feb.2011, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tridesetogodišnjak poginuo u udesu kod tržnog centra Wisa

U saobraćajnoj nesreći u ulici Kurta Schorka, u neposrednoj blizini tržnog centra Wisa, sinoć oko 22 sata dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio tridesetogodišnji Č. E. iz Visokog.  
"Oko 22 sata, u ulici Kurta Schorka, opština Novi Grad, dogodila se sabraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo vozilo marke Passat, registarskih oznaka E61-J-705, kojim je upravljao B. M. (40), državljanin Srbije i vozilo Ford Fiesta, registarskih oznaka A09-J-365, kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << je upravljao Č. E. (30), , prenosi Sarajevo-x portal.

Od zadobijenih povreda Č. E. je preminuo na mjestu događaja, dok je vozač Passata dobio lakše tjelesne povrede.

"Vozač Passata B. M. je zadržan u bolnici na opservaciji, a jutros su ga preuzeli službenici MUP-a i navjerovatnije će biti lišen slobode", javlja Sarajevo-x portal.
 
Izvor: Sarajevo-x.com
 
 

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Povezane vesti

U sudaru kod Vranja jedna osoba poginula

Izvor: Blic, 17.Feb.2011

U saobraćajnoj nesreći na autoputu kod sela Ranutovac u Vranju, poginuo je Bojan M. (32) iz sela Gramađe, opština Vladičin Han, dok je lakše povređena Stojanka K. (61) iz Vranja, saopštio je danas MUP Srbije...Do nesreće, koja se dogodila sinoć oko 20 sati, je došlo kada se automobil marke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.