Rijana ponovo ima lezbijsku romansu?

Izvor: Blic, 21.Apr.2012, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana ponovo ima lezbijsku romansu?

Skandalozna pevačica Rijana objavila je na svom Tviter nalogu kako je prvi put za dve godine izašla na sastanak, a da je u pitanju Melisa Ford. Neki fanovi ovo su shvatili kao šalu, ali drugi počinju da veruju da je Rijana lezbijka ili biseksualka, jer joj ovakva afera nije prva. Rijana i Melisa

Melisa je jedna od Rijaninih najboljih drugarica, ali je Rijana svojim porukama i slikama na Tviteru bacila sumnju da je u pitanju nešto više.

Ovo joj navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije prva lezbijska romansa, jer je prošle godine manekenka Nataša Barton u svojoj knjizi "Low Down Dirty Shame" tvrdila kako je spavala sa Rijanom.

"Nisam bila sigurna da li mogu da je shvatim ozbiljno, tako da smo se upoznavale dan po dan. Odmah smo se povezale. Mogla sam da je slušam satima i sa njom pričam o medijima, muzici i modi", pisala je manekenka.

I muzičar Si Lo Frin tvrdi kako pevačica ima lezbijske sklonosti, i da je primetio veliki broj lezbijki koje prate njene koncerte.

Povezane vesti: Rijana pokazuje pogled iz hotelske sobe Pogledajte: Rijana u spotu "Princess of China" kao gejša Rijana i Kris Braun razmenjuju ljubavne poruke na Tviteru
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.