Plaćenici u Kan stigli na ruskom tenku

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2014, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Plaćenici" u Kan stigli na ruskom tenku

Protagonisti američkog filma "The Expendables 3" (Plaćenici 3) došli su danas tenkom na 67. Međunarodni filmski festival u Kanu.

Na jednom tenku su bili vođa grupe Silvester Stalone, potom Mel Gibson koji je pustio bradu i skoro je nepreppoznatljiv, dok je Harison Ford balansirao kako ne bi pao s tenka, zajedno s Džonom Stethemom.

Arnold Švarceneger je na drugom tenku pokazao svima svoje mišićave bicepse, dok je Antonio Banderas u farmericama šarmirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << okupljene obožavataljke.

Zvezde su se provozale tenkovima ruske proizvodnje.

Stalone je scenarista, reditelj i glumac u akcionoj priči o grupi plaćenika koji pokušavaju da svrgnu jednog južnoameričkog dikatatora. Prvi deo filma pojavio se u bioskopima 2010. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruskim tenkom na Kanski festival

Izvor: Blic, 18.Maj.2014

Protagonisti americckog filma "The Expendables 3" došli su danas tenkom na 67. Međunarodni filmski festival u Kanu. ..Na jednom tenku su bili vođa grupe Silvester Stalone, potom Mel Gibson koji je pustio bradu, dok je Harison Ford balansirao kako ne bi pao s tenka, zajedno s Džonom Statemom...Arnold...

Nastavak na Blic...

Tenkom ušli u Kan!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Maj.2014, 09:11

Protagonisti filma "Plaćenici" tenkom došli na 67. Međunarodni filmski festival u Kanu. ..Znamo već da treći nastavak popularnog serijala okuplja najveći broj filmskih zvezda - među njima su čak i Harison Ford i "Frejžer", ali ono što nismo mogli ni da zamišljamo, to je kako će predstaviti...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.