Za Juve, meč sa Realom kao finale

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2018, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Juve, meč sa Realom kao finale

Još pamte Kardif...

Fudbaler Juventusa Huan Kuadrado rekao je danas da veruje da će njegov tim prvu utakmicu četvrtfinala Lige šampiona protiv Real Madrida dočekati kao da je u pitanju finale.



"Oni su fantastična ekipa, ali mi moramo da se fokusiramo na našu igru, igraćemo kao da je finale"
, rekao je Kuadrado.

Fudbaleri Juventusa sutra dočekuju Real u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, što će biti prvi duel >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tih ekipa od prošlogodišnjeg finala u Kardifu i ubedljive pobede španskog tima.

Juventus predstojeći meč dočekuje posle trijumfa nad Milanom od 3:1 u Seriji A. "Stara dama" sada ima četiri boda više u odnosu na drugoplasirani Napoli.

Utakmica se igra sutra od 20.45 u Torinu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvadrado: Meč protiv Reala " kao da je finale

Izvor: B92, 02.Apr.2018

Huan Kuadrado rekao je da veruje da će Juventus prvu utakmicu četvrtfinala Lige šampiona protiv Real Madrida dočekati kao da je u pitanju finale..."Oni su fantastična ekipa, ali mi moramo da se fokusiramo na našu igru, igraćemo kao da je finale", rekao je Kuadrado...Fudbaleri Juventusa sutra dočekuju...

Nastavak na B92...

Gatuzo ljut na Bonućija zbog izjave

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2018, 15:40

Đenaro Gatuzo je bio poprilično ljut na Leonarda Bonućija...Sutra od 17:30 igra se derbi između Intera i Milana, radi se o odloženom meču zbog smrti Davidea Astorija...Đenaro Gatuzo je bio na konferenciji za novinare, istakao je da očekuje da njegova ekipa da sve od sebe i da slavi u tom duelu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.